Lamtumirë celulitit

Lamtumirë celulitit

Celuliti është i njohur ndryshe si “lëkura e portokallit”, e cila shfaqet në pjesën e kofshëve, por edhe në pjesë të tjera. Kafeina, alkooli, yndyra, ushqimet e skuqura shkaktojnë celulitin. Të largoni celulitin në shtëpi një nga mënyrat është alkooli me rozmarinë.

Është shumë e lehtë dhe e thjeshtë për ta bërë atë, sepse rozmarina mund të gjendet shumë lehtë. Sekreti është të zgjidhni rozmarinë bio, të patrajtuar me kimikate. Ju mund ta përgatisni rozmarinën em alkool në shtëpi ose mund ta blini nga dyqanet e bimëve mjekësore ose në farmaci.

Si ta bëni atë:
Ju duhet të jeni të sigurtë se po përdorni bimë të freskëta. Hidhni disa degë në një enë qelqi dhe shtojeni alkoolin me 96 gradë që e gjeni në farmaci. Lëreni për rreth 15 ditë mbyllur.

Si ta përdorni:
Përdoreni atë në pjesët ku është shfaqur celuliti dhe rezultatet do të jenë të mahnitshme. Fërkojini këmbët, kofshët dhe pjesët që doni me këtë trajtim para se të shkoni për të fjetur. Do të jetë shumë e dobishme për ju dhe do t’i thoni lamtumirë përgjithmonë lëkurës së portokallit./shije.al/