Home Zgjodhëm për ju. Lajmërim URGJENT MOS KONSUMONI PARACETAMOL NE TE CILIN SHKRUAN P/500

Lajmërim URGJENT MOS KONSUMONI PARACETAMOL NE TE CILIN SHKRUAN P/500

Lajmërim URGJENT
MOS KONSUMONI PARACETAMOL NE TE CILIN SHKRUAN P/500
Eshte nje tablete me shkelqim dhe shume i bardhë,mjeket paralajmërojne se permban virusin “machupo” qe konsiderohet si një prej viruseve me të rrezikshem me një shkalle te larte te vdekshmërise
Ju lutem #Shperndane sa më shumë ,shpëtoni jetë.Unë obligimin tim e kryva,tash ju e keni radhen
Mbani mend Zoti ju ndihmon atyre qe ndihmojnë të tjerët!

Previous articleLutja e udhëtimit
Next articleGjumi i drekës! Studimi shkencor dhe praktikimi nga profeti Muhammed alejhi selam