Kushtoji 2 Min Kohë Shumë e Bukur…!

0
380

KUSHTOJI 2 MIN KOHË SHUMË E BUKUR…!

Lapsi : Më fal !
Goma : Për çfarë !!
Ti nuk bëre asgjë gabim !
Lapsi : Më fal ti u lëndove për shkakun tim !
Sa herë unë bëj një gabim ti je gjithmonë aty për ta fshirë !
Dhe ndërkohë që gabimet e mia zhduken , ti humbet një pjesë të vetes dhe zvogëlohesh çdo herë !
Goma : Eshtë e vërtetë , por nuk e kam problem !
Siç e sheh unë jam krijuar për të bërë këtë , të të ndihmoj ty sa herë ti bën një gabim ,
edhe pse e di që një ditë nuk do të jem më !
Gjithsesi jam e lumtur me punën time !
Kështu që të lutem mos u mërzit dhe mos u trishto për këtë !

PRINDRIT TANE JANE SI GOMA ,
NDERSA NE FEMIJET JEMI SI LAPSAT !

Zot, fali dhe mëshiroi prindërit tanë. Amin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here