Kush thotë All-llahu do t`ia falë atij

0
371

Ka thënë Muhammedi salAll-llahu alejhi ve selem: “Kush thotë:
أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ العَظِيمَ الَّذِي لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَأَتُوْبُ إِلَيْهِ.

Estagfirullahel-’Adhim el-ledhi la ilahe il-la Huve, El-Hajjul-Kajjumu ve etubu ilejhi.

Kërkoj faljen e All-llahut të Madhërueshëm i Cili nuk ka të adhuruar tjetër përveç Tij, që është i Gjallë përgjithmonë dhe Mbikqyrës i Përhershëm dhe tek Ai pendohem), All-llahu do t`ia falë atij edhe në qoftëse ka ikur nga beteja.

Ebu Davud 2/85, Tirmidhi 5/569. Sahih sipas Hakim, e ka pëlqyer Dhehebiu 1/511. Sahih sipas Albanit, shih “”Sahih Et-Tirmidhi”” 3/182, gjithashtu shih “”Xhamiul Usul Liehadithi Resul”” 4/389-390 me vlerësimin e Abdulkadër Arnautit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here