Home Zgjodhëm për ju. Kur jam i mërzitur dhe kam nevojë për ngushëllim

Kur jam i mërzitur dhe kam nevojë për ngushëllim

Kur pretendoj të bëhem i fortë, askush nuk i sheh lotët e mi sekret përveç Allahut. Kur jam i mërzitur dhe kam nevojë për ngushëllim, askush nuk më mbështet përveç Allahut. Kënaqja e një njeriu është shumë e vështirë, ndërsa kënaqja e Allahut është më së lehti. Nganjëherë njerëzit më dënojnë për gabime që nuk i kam bërë, ndërsa Allahu m’i fal dhe m’i arsyeton ato që i kam bërë. Ky pra është Allahu, Më i Madhi, Më i Plotfuqishmi, Më i Mëshirshmi, i Gjithmëshirëshmi, dhe i tërë lavdi i takon Atij.

– Tarik Ramadan

Previous articleShkenca thërret në besim
Next articleKërpudhat; Të dobishme apo të dëmshme?