Home Zgjodhëm për ju. KUJDES NGA MBISHKRIMET NË FANELLA!

KUJDES NGA MBISHKRIMET NË FANELLA!

Një perëndimor kishte ndalur në rrugë një turist arab, i cili shoqërohej me një fëmijë të vogël dhe e kishte pyetur: Sa kushton ky fëmijë?
Prindi u çudit tepër nga kjo pyetje. Përse pyet kështu?- iu drejtua.
Ngase prapa, në këmishën e fëmijës tënd, ti paske shkruar: Baby For Sale – Fëmija për shitje!
Për të qenë më i vëmendshëm për rrobat që ua blen fëmijëve dhe për mbishkrimet që qëndrojnë në to, shiko në vijim disa nga kuptimet e tyre:

Zion Çifut- sionist
Kiss me Puthmë mua!
I’m ready for sexual affair Jam gati për lidhje seksuale
Take me Merrmë mua!
Christianity Krishterimi
Vixen Femër me moral të ultë
Follow me Pasomë mua!
Christmas Krishtlindjet
Nude E zhveshur lakuriq
Buy me Me bli mua!
I’m Christian Unë jam i krishterë!
Whore Lavire
Sow Derrkuce
I’m Jewish Unë jam çifut!
Theocrasy Politeizëm/ T’i bësh shok Zotit
Pig Derr
Bible Bibla
Socialism Socializëm
Pork Mish derri
Birthday Ditëlindje
Hussy Femër e përdalë
Vice Prostitucion
Church Kishë
Chorus girl Vajzë valltare
Vicar Vikar / Famullitar
Madonna Merjemeja e virgjër
Cupid Idhulli i dashurisë
Gospel Ungjilli
Lusts Epshet
Dram Gotë rakie/ Gllënjkë rakie
Adulterer Lavir
Eccentricity Sjellje të çuditshme, të pazakonshme
Brew Ai që bën birra
Adultery Amoralitet
Charm Hajmali magjistaresh
Brahman Famullitar hindus
Base-born Fëmijë i paligjshëm
Spirit Fantazmë, spiritual
Brandy Pije dehëse
Bawdy I pistë
Flirt Flirton/Këndon këngë dashurie
Mason Mason
Saint I shenjtë (tek të krishterët)
We buy a people Ne blejmë njerëz
Kirk Kishë
Tippler Pijanec
Clergyman Klerik
Atheist Ateist
Synagogue Faltore çifute
Nike Idhull, put

Burimi: http://www.alshamsi.net/islam/mel/fanillah.html
Përshtati në shqip: Sedat ISLAMI

Previous articleA lejohet të thuhet: “Kohë e keqe”, “kohë e pabesë” apo “ç’fatkeqësi dhe humbje dita që të njoha”?
Next articleÇELËSAT E SË MIRËS