Home Zgjodhëm për ju. Kjo s’është burrëri për gruan!

Kjo s’është burrëri për gruan!

S’është nga burrëria ta bësh gruan të qan!

S’është nga burrëria gruan ta mashtrosh!

S’është nga burrëria gruan ta gënjesh!

Burrëri, është ta mbrosh dhe të frikohesh për të, madje, edhe më shumë se sa për vetveten!

Burrëri, është të jesh i sinqertë me të, para se të jesh i sinqertë me veten tënde!

Burrëri, është të jesh burrë për të, e jo kundër saj!

Femra është amanet! Ajo nuk është krijuar asnjëherë për ta nënçmuar!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articlePrej shenjave tё Kijametit…pёrhapja e kurvërisë
Next articleKur balli prek tokën – Lexo çfarë mrekullie është Sexhdeja