Home Zgjodhëm për ju. A e ke menduar ndonjëherë se përsë dhëmbët tona kanë forma të...

A e ke menduar ndonjëherë se përsë dhëmbët tona kanë forma të ndryshme?

A e ke menduar ndonjëherë se përsë dhëmbët tona kanë forma të ndryshme?! A e ke vënë re ndonjëhrë këtë mrekulli dhe argument të fuqishëm nga Krijuesi i Gjithësisë?!
Arsyeja se përse dhëmbët kanë forma të ndryshme është sepse secili prej tyre ka detyra të ndryshme. Për shembull dhëmbët tuaj të parë janë të mprehtë, në mënyrë që ju mund të kafshoni një mollë me lehtësi. Çfarë do të ndodhte sikur dhëmballët tuaja të ishin përpara? Po, keni të drejtë. Ju nuk do të ishit në gjendje ta kafshonit mollën me të tillë dhëmbë. Po ashtu, nëse dhëmbët tuaj të parë do të ndodheshin në pjesën e prapme të gojës, ju nuk do të ishit në gjëndje ta bluanit ushqimin që ju hani. Ashtu si çdo pjesë, sado e vogël e trupit tuaj, edhe dhëmbët në gojën tuaj janë rregulluar nga All-llahu në mënyrën më të përshtatshme dhe më të favorshme për ju.
Thotë Zoti i Gjithësisë në Kur’anin famëlartë: ”

Edhe ne veten tuaj keni argumente, a nuk jeni duke i parë? { Edh-Dharijat 21 }

Previous articleSirupi natyral që përmirëson shëndetin tuaj
Next article5 zgjidhje për tensionin e ulët