Home Zgjodhëm për ju. A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Kur të ngushtohet jeta, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të mbyllet çdo rrugë dhe të ngushtohen punët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të dobësohet fuqia nuk të mbajnë këmbët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të thahet loti, dhe të ngurtësohet zemra, dhe memoria të dobësohet, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të largohet i dashuri dhe të braktisin të afërmit dhe shokët, a ke dikën tjetër pos Allahut?!
Pasha Allahun nuk e ke askënd pos Allahut!
Përmende Atë që edhe Ai të të përmend!!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articlePse Allahu i urdhëroi engjëjt t’i bëjnë sexhde Ademit?!
Next articleKur u kthya burri nga xhamija ditën e xhumas , gruaja e pyeti burrin e saj ;