Home Zgjodhëm për ju. Katër gjëra nëse i shikon të kënaqin shpirtin dhe trupin

Katër gjëra nëse i shikon të kënaqin shpirtin dhe trupin

Katër gjëra te kënaqin:

1. Shikimi në gjelbërim
2. Shikimi i ujëvarës
3. Shikimi i të dashurit
4. Shikimi i frutave

Fjalë Të Urta Nga Ibn Kajjim

Previous articleFëmijëve të mos u jepet paracetamol pas vaksinimit?
Next articleCfarë ju ndodh nëse pini mjalt dhe qumësht