Home ISLAM Ja përse nuk je i varfër !

Ja përse nuk je i varfër !

Mendon se je i varfër!

A mund t’i shesësh sytë e tu? Jo, se për to nuk ka çmim.

A mund t’i shesësh veshët e tu? Jo, se për to nuk ka çmim.

A mund t’i shesësh duart e tua? Jo, se për to nuk ka çmim.

A mund t’i shesësh këmbët e tua? Jo, se për to nuk ka çmim.

Po gjymtyrët e tjera? Jo, se për to nuk ka çmim.

Akoma mendon se je i varfër?!

Falendero Krijuesin dhe adhuro vetëm Atë!

nga Xhamiambret

Previous articleDuaja e Profetit a.s për gjendjen e shqetësimit dhe dëshpërimit
Next articleMOS U MËRZIT NËSE NUK TA DINË VLERËN