Hixhame ka efekt te jashtzakonshem ne keto semundje

Hixhame ka efekt te jashtzakonshem ne keto semundje

 

Hixhame ka efekt te jashtzakonshem ne keto semundje

Disa nga konditat ku mund te perdoret me sukses hixhama jane:

1. Dhimbja e kokes
2. Dhimbjet e shpines e shtylles kurrizore ne pergjithesi
3. Arthritet
4. Kapslleku dhe barkeqitjet
5. Dobesimi nga arsye te ndryshme
6. Shiatiku apo ishiazi
7. Probleme te lekures
8. Shterngime periodike te barkut
9. Mbipesha
10. Depresioni dhe migrena
11. Steriliteti tek femrat dhe meshkujt