Home Zgjodhëm për ju. GJËJA MË E ÇUDITSHME TEK NJERËZIT!!

GJËJA MË E ÇUDITSHME TEK NJERËZIT!!

Një njeri i urtë u pyet: Cila është gjëja më e çuditshme te njeriu?

U përgjigj:

Njerëzit mërziten dhe lodhen nga fëmijëria dhe shpejtojnë të rriten dhe pastaj shpresojnë të kthehen përsëri në periudhën e fëmijërisë!

E humbin shëndetin e tyre për të mbledhur pasuri, pastaj shpenzojnë pasurinë për ta kthyer shëndetin e tyre!

Mendojnë për të ardhmen të merakosur dhe e harrojnë të tashmen… dhe në fund nuk e jetojnë as të tashmen e as të ardhmen!

Jetojnë sikurse nuk do të vdesin asnjëherë dhe vdesin sikurse të mos kishin jetuar asnjëherë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleNË VARREZA NUK SHKRUAN SE JANË VETËM PËR TË RRITUR
Next articleÇështje që e cenojnë durimin dhe ia ulin vlerën pjesa e shtatë dhe e fundit