Home Zgjodhëm për ju. FYTYRAT E XHENETLIVE …

FYTYRAT E XHENETLIVE …

1. TE GEZUARA

” Atë Ditë, fytyrat e disave (besimtarëve) do të jenë të gëzuara.”
El Gashijeh, 8.

2. TE NDRITSHME

“Atë ditë disa fytyra do të jenë të ndritura”
Abese, 38.

3 TE BARDHA

“Kurse ata, fytyrat e të cilëve do të jenë të bardha, do të jenë në mëshirë të All-llahut, ku do të mbesin përgjithmonë.”
Ali Imran, 107.

4. TE SHKELQYERA

“Atë ditë do të ketë fytyra të shkëlqyera (të gëzuara).”
El Kijameh, 22.

Allahu na e mundesofte te jemi prej banoreve te Xhennetit,e te na i gezoj Allahu fytyrat tona dhe te dashureve tone,Amin.

Previous articleDUAJE FAMILJEN
Next articleTREGIM KUTIA E BUKUR …