Home Zgjodhëm për ju. Foshnja qe refuzonte gjirin e nenes ose qan naten

Foshnja qe refuzonte gjirin e nenes ose qan naten

Foshnja qe refuzonte gjirin e nenes ose qan naten

Isha duke vizituar disa te aferm e me thanë se tek ta një fëmijë refuzonte gjirin e nenes qe prej disa diteshe me pare pinte normalisht.U thashë me sillini femijen ma sollen dhe I lexova suret e fundit te kuranit dhe duate qe I pemendem.Pastaj ju thashë cojeni tek nëna e me pas me thanë se filloi te pinte gji si me pare me miresine e Zotit fuqiplote.Po të njeten gjë mund te bëjmë me fëmijët qe qajne naten shumë.

 

Previous articleArma sekrete kundër kancerit dhe sëmundjeve të zemrës!
Next articleNjë ateist në shtëpinë tonë