Home Zgjodhëm për ju. Fara e Mbreterve – Vetitë shëruese të sajë

Fara e Mbreterve – Vetitë shëruese të sajë

 

– Kundër gëlbazës.

– Forcon shikimin.

– Pastron zorrët dhe stomakun.

– Rrit aftësinë për seks.

– Pastron gjakun.

– Kundër magjisë.

– Kundër syrit të keq.

– Kundër shkeljes së xhindit.

– Kundër depresionit.

– Kundër stresit.

– Kundër mërzitisë.

– Kundër lodhjes.

– Kundër gjëndjes së keqe mendore.

Previous articleCila është lutja para se me fjetë ?!!
Next articleA mundet një ide ta ndryshojë botën, dhe çfarë thotë Kurani për këtë?