Home Zgjodhëm për ju. Edhe kafsha me e dhimbsur se njeriu!

Edhe kafsha me e dhimbsur se njeriu!

Edhe kafsha me e Dhimbsur se njeriu!

Një ngjarje e rëndë që i ka shokuar të gjithë është shënuar në Arabinë Saudite më datë 30 tetor. Disa banorë kanë fotografuar një qen i cili mban në gojë një fëmijë të sapolindur, i shoqëruar edhe nga kordoni i lindjes.

Ata thanë se fëmija ndodhej në plehra, aty ku me siguri është hedhur nga nëna e tij direkt pas lindjes. Pasi e mori në gojën e tij, ky qen e dërgoi këtë fëmijë në shtëpinë më të afërt. Njerëzit e shtëpisë e transportuan fëm…ijën me urgjencë në spital.

Nga informacionet është marrë vesh se fëmija është në gjendje të mirë dhe po të mos ishte ky qen, me siguri vogëlushi nuk do të mbijetonte. Ndaloni pak së mallkuari nënën e fëmijës dhe vlerësoni këtë akt të bukur besnikërie kundrejt racës njerëzore nga ky qenush simpatik.

Previous articleVlera e sures El-Bekare
Next articleNjerëzit e devotshëm kanë shenja