Home Zgjodhëm për ju. Dy gjëra, e kanë ndëshkimin të shpejtë në këtë botë (para botës...

Dy gjëra, e kanë ndëshkimin të shpejtë në këtë botë (para botës tjetër)

Enes bin Malik (Allahu qoftë i kënaqur prej tij), përcjell se i Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka thënë:

Dy gjëra, e kanë ndëshkimin të shpejtë në këtë botë (para botës tjetër):

Shtypja (arroganca) ndaj të tjerëve dhe mosrrespekti ndaj prindërve.
(E përcjell Hakimi për më tepër shih Sahih el Xhami me nr 28

 

Previous articleKëshilla mjekësore për një agjërim të shëndetshëm
Next articleMeshkujt fitojnë hyri në Xhenet, po çfarë fitojmë ne gratë?