Home Zgjodhëm për ju. Djemt e tij ishin bërë më të vjetër se babai

Djemt e tij ishin bërë më të vjetër se babai

Uzejri ka qenë pejgamber i Zotit. Allahu e ka urdhëruar të len familjen e tij dhe të shkoj si pejgamber në një vend.
Kur shkoi tek vendi i urdhëruar nuk gjeti asnjë njeri të gjallë, përveç eshtrave. Aty ai vet me veti mendoi : A thua nga kjo Allahu do ti ringjallë ditën e gjykimit!!.
Pastaj Allahu e bëri të vdes për 100 vjet.
Kur u zgjua Uzejri mendoi : Paskam fjet një gjysëm dite.
Iu tha atij : Jo ke fjet 100 vjet, shiko ushqimin tënd dhe gomarin tënd. Kemi për të bë argument për të gjithë!!
U urdhërua të kthehet tek familja e tij. Aty i gjeti djemt e tij ishin bërë më të vjetër se ky, babai.

Previous articleSi duhet ta mbyll diten njeriu
Next articleMosngrënia e vakteve si ndikon në organizëm?