Home ISLAM A e din se… zemra…

A e din se… zemra…

A e din se… Zemra jonë është pompa më e përpikte në botë.

– Për çdo 23 sekonda nëpër zemër kalojnë 5 litra gjak.

– Për një ditë zemra shtie në qarkullim 19 mijë litra gjak.

– Për 60 vjet qarkullojnë 480 milionë litra gjak.

– Kjo pompë tejet e përsosur me vetëlëvizës speciale peshon mesatarisht 230 gramë te femrat, ndërsa 280 gramë te meshkujt.

Pra falendero Krijuesin tënd i cili ta fali këtë, vetëm që të jesh falenderues dhe mirënjohes ndaj Zotit tënd…

Previous articleÇduhet të bësh kur dëgjoni gjelin apo gomarin natën?
Next articleÇduhet të bësh kur dëgjoni gjelin apo gomarin natën?