A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE!!

0
514

Vdes zemra jote.. atëherë kur qesh pa asnjë sebep!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e humb besimin e atyre që të rrethakojnë!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e harron përmendjen e Allahut!

Vdes zemra jote.. atëherë kur dëshpërohesh nga mëshira e Allahut!

Vdes zemra jote.. atëherë kur nuk mund të gjesh zgjidhje të logjikshme për problemet e tua!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e ndjen se të tjerët të urrejnë!

Vdes zemra jote.. atëherë kur tallesh me mundësitë dhe mendimet e të tjerëve!

Vdes zemra jote.. atëherë kur vonohesh për në kryerjen e adhurimeve!

Vdes zemra jote.. atëherë kur nuk i pranon gabimet e tua!

Vdes zemra jote.. atëherë kur sytë e tu nuk munden të qajnë nga frika Allahut!

Vdes zemra jote.. atëherë kur e harron fuqinë e Allahut mbi ty!

Zemra jote, tani a është e vdekur apo ende vazhdon të rrahë?!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here