Home Zgjodhëm për ju. Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!!

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!!

Dhjetë shtëpit, ku Meleiket (Melaqet) nuk do të hynë!!

1- Shtëpit, ku nuk mbahet lidhja faresfisnore.
2- Shtëpit, ku nuk nderohen prinderit.
3- Shtëpit, ku merren kamatë dhe jipen kamatë.
4- Shtëpit, ku qëndrojn Qentë.
5- Shtëpit, ku nuk përmendet Allahu.
6- Shtëpit, ku ofendohen shokët e Pejgambereve.
7- Shtëpit, ku qinden fotografit, putat dhe statujat me perjashtim nese ato foto permbajn Natyr.
8- Shtëpit, ku ka instrumente Muzikore ose luhet muzika.
9- Shtëpit, ku ka këmbana që i ngjasojnë këmbanave të kishes ose te njejta.
10- Shtëpit, ku konsumohet Alkooli dhe ku luhen lojrat e fatit.

Previous articleDHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT
Next articleRuaje devenë nga syri i atij njeriu!