Religjioni islam

Religjioni islam

No posts to display

MOST COMMENTED

MYSLIMANËT E BREMENIT DO TË KENË STATUS ZYRTAR

Në 15 janar ndërmjet qeverisë së landit Bremen dhe institucioneve që përfaqësojnë komunitetin islam do të nënshkruhet një marrëveshje, e cila do të sjellë...

HOT NEWS