Rajoni

Rajoni

No posts to display

MOST COMMENTED

A nuk turpërohesh të ankohesh?

Tregohet se një njeri kishte shkuar te një dijetare dhe i është ankuar se është i varfër. Dijetari i tha: A dëshiron të jesh i...

HOT NEWS