Home Zgjodhëm për ju. Britani: Studimi konfirmon: Filmat pornografikë ndikojnë tek truri njëjtë si droga dhe...

Britani: Studimi konfirmon: Filmat pornografikë ndikojnë tek truri njëjtë si droga dhe alkooli

Shkencëtarët e universitetit të Kembrixhit kanë pohuar se shikimi i filmave pornografike dhe varësia prej tyre çon në ndryshime që ndodhin në tru, të ngjashme me ato të ndikimit të drogës dhe të alkoolit.

Lidhur me këtë edhe kryeministri britanik David Cameron ka bërë thirrje për qasje të kufizuar në këto burime.

Këto ngjarje vijnë për të përkuar me një takim të zyrtarëve të kësaj industrie për t’u përballur me kundërshtimin e zhvilluar kundër tyre nga ana e organizatave për të drejtat e njeriut dhe organizatat e grave, që pohojnë se kjo tregti është helmuese që nuk i intereson dëmi dhe shkatërrimi që bën ndaj adoleshentëve, sikur që këto organizata bënë thirrje qeverisë për të ndërhyrë në këtë lloj të industrisë. /krenaria.com/

Previous articleTrajtimi i depresionit dhe epilepsisë
Next articleBllokimi i arterieve, mbipesha dhe sheqeri