BËHU I MËSHIRSHËM PËR VETEN DHE TË TJERËT

0
396

BËHU I MËSHIRSHËM PËR VETEN DHE TË TJERËT

Bëhu i mëshirshëm për veten dhe të tjerët. Mos pretendo se e mira të takon vetëm ty.
Injorantin mëshiroje me dijen tënde,
të ngratin, me autoritetin tënd,
të varfrin, me pasurinë tënde,
të vjetrin dhe të riun, me mirësjelljen dhe dashurinë tënde,
mëkatarin me këshillën tënde dhe
kafshët, me butësinë tënde.
Më afër mëshirës së Allahut edhe ai që është më i mëshirshëm për krijesat e Tij.

Ekrem Avdiu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here