Home Zgjodhëm për ju. BARASPESHA E LUMTURISË SË VËRTETË!

BARASPESHA E LUMTURISË SË VËRTETË!

Do shëndet = kapu për agjërimin.
Do dritë në fytyrë = kapu për namazin e natës.
Do kamje dhe bollëk = kapu për leximin e Kuranit.
Do lumturi = fale namazin në kohën e vet.
Do lehtësim = kapu për istigfar.
Do që brenga të largohet = kapu për dua.
Do që vështirësia të largohet = thuaj la haule ue la kuvete il-la bil-lah (nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut).
Do bekim dhe bereqet = dërgo salavate mbi të Dërguarin e Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleMBROJE VETEN MË KËTO FJALË!
Next articleÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET!