Home Zgjodhëm për ju. Ajo kërkoi vdekjen e saj dhe jo të birit

Ajo kërkoi vdekjen e saj dhe jo të birit

Dhembjet e lindjes e detyruan atë që të shkonte te trungu i një hurme. Ajo tha: “Ah, sikur të kisha vdekur para kësaj (ngjarjeje) dhe të isha harruar krejt!” (Merjem: 23)

Merjemja ishte e dëshpëruar për shkak të djalit që e mbarte, mirëpo nuk tha mjerë për të apo të lutet që ai të vdes. Ajo kërkoi vdekjen e saj dhe jo të birit.

Mëshira e nënës për fëmijën fillon qysh nga nxënia e tij. Vlerësojini nënat tuaja.

Përktheu: Qendra Kur’anore

Previous articleRASTET KUR PËLQEHET MARRJA E ABDESIT | Besimtari.com
Next articleI mrekullueshëm është Allahu që i qorton miqtë e tij për armiqtë e tij