Home Zgjodhëm për ju. Agjërimi bën shërimin e plotë ose ndikon pozitivisht në përmirësimin e këtyre...

Agjërimi bën shërimin e plotë ose ndikon pozitivisht në përmirësimin e këtyre sëmundjeve

Sipas të dhënave të tre mjekëve specialistë: Davor Perinoviq-mjek specialist nga Kroacia, Heinz Hillman- shkencëtar gjerman, dhe dr. Nikollajev-psikatër rus, agjërimi bën shërimin e plotë ose ndikon pozitivisht në përmirësimin e:

– Sëmundjeve të zemrës;
– Sëmundjeve të veshkëve;
– Sëmundjeve të mëlqisë;
– Ndikon si preventivë kundër shumë sëmundjeve kanceroze;
– Përmirëson veprimin kardiovaskular;
– Përmirëson dukshëm tensionin e gjakut;
– Normalizon aritminë dhe frymëmarrjen e parregullt;
– Forcon tonusin e zemrës;
– Ndikon pozitivisht tek ata që janë me diabet, me reumatizëm, me skizofreni;
– Me agjërim mund të pengohet arterioskleroza, madje mund të përmirësohet edhe gjendja e të sëmurëve;
– Me agjërim mund të ushtrohet edukata fizike dhe psikoterapia. /mjeksiaislame

Previous articleVëllezërit shqiptarë Barbarosa, kolosët e flotës islame
Next articleLindja e Diellit nga perëndimi