Home ISLAM 12 Mënyrat si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj !?

12 Mënyrat si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj !?

12 Mënyrat si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj !?1. Përqafoje nga prapa.

2. Kape dorën e saj kur ju ecni pranë njëri-tjetrit.

3. Kur jeni në këmbë, përthako krahët rreth saj.

4. Mbaje në krah.

5. Mos e detyroni atë të bëjë asgjë me forcë!

6. Shkruani shënime te vogla dashurise.

7. Komplimentoje.

8. Kur ju e përqafoni, mbaje në krahët tuaj për aq kohë sa të jetë e mundur.

9. Thuaj Unë të dua ….. dhe kuptoje atë!

10. Largoi flokët nga sytë e saj

11. Ngushëllojë atë kur ajo qan.

12. Dashuroje me të gjithë zemrën tuaj.

Previous articleVdekshmëria më e madhe në Umetin tim, pas caktimit të Allahut,është nga ndikimi i mësyshit
Next articleTre thënie të fëmijëve Sirian që do t’i mbaj mend njerëzimi deri në fund të Dynjasë: