10 shkaqe qё tё japin durimin pёr tё mos bёrё gjynah:

0
262

10 shkaqe qё tё japin durimin pёr tё mos bёrё gjynah:

1. Njohja e shёmtisё sё mёkatit.
2. Turpi nga Allahu.
3. Kujtimi i mirёsive tё Allahut ndaj teje.
4. Frika nga Allahu.
5. Dashuria pёr Allahun.
6. Dituria pёr pёrfundimin e keq tё mёkatit.
7. Pastrimi i vetvetes nga ҫёshtjet e ndyra.
8. Shpresa e pakёt pёr jetёgjatёsi.
9. Mosteprimi nё ushqim dhe veshmbathje.
10. Besimi i fortё nё zemёr.

Ibn El Kajim- Allahu e mёshiroftё nё:
Tarik el hixhratejni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here