ISLAM

ISLAM

MOST COMMENTED

Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren,...

Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtanin. Ezani i Medines ndryshe nga c’ke degjuar shpesh here.

HOT NEWS

error: Content is protected !!