Home Zgjodhëm për ju. Si ta doje njeriu vetveten?

Si ta doje njeriu vetveten?

Si ta doje njeriu vetveten?

1. Adhuron Zotin dhe pason te Derguarin e Tij

2. Nderon veten me ane te sjelljes se mire

3. Zbulon anen e mire te tij

4. Behet produktiv me forcen qe ka

5. Ndihmon te tjeret

Previous articlePërgëzoji durimtarit! Rruga e tyre eshte Xheneti
Next articleCila është sureja e 60 sipas rënditjes në Kuran?