Home Zgjodhëm për ju. A e dini cili është qyteti me trafikun më të madh në...

A e dini cili është qyteti me trafikun më të madh në botë?

Trafiku në Los Angeles të bën të pendohesh që nuk ia ke futur me këmbë, po ashtu trafik të paparë ka dhe në Stamboll dhe Xhakarta.

Por a e dini se kush e mban vërtetë rekordin botëror për trafikun më të madh?

Qyteti i Meksikos zë vendin e parë për këtë për shumë arsye: infrastruktura e dobët, numri i madh i mjeteve të transportit, dizajni i qyteti si dhe dendësia e popullsisë. /teshesh

Previous article51 VITE PAS AKSIDENTIT NGA TRUPI I NXJERRIN PJESË TË MAKINËS
Next articleMbron pëllumbat nga i ftohti me ngrohës elektrik