Home Zgjodhëm për ju. Behar Beluli – Më fal O Zot më fal (Official Video Full...

Behar Beluli – Më fal O Zot më fal (Official Video Full HD 2018)

 

ILAHI E RE NGA Behar Beluli

Më fal O Zot më fal (Official Video Full HD 2018)

Interpretoi: Behar Beluli Melodia: Jeton Rahmani Vokalpërcjellës: Jeton Rahmani Teksti: Mergim Gashi Skenari: Mergim Gashi Studio: Jeton Rahmani Aktorët: Xhem Alili | Amdi Veliu | Selami Kukaqi | Qendrim Kapllani Kamera: xFOCUSmedia Montazhi: Ersan Rexhepi Realizoi: EM Production

Previous articlePër vdekjen e besimtarit qan toka dhe qielli
Next articleA e dini që Iblisi njihet si babai i xhineve, sic eshte Ademi babai i njerezimit