Home Lajme Si shkatërrohet një qytetërim !?

Si shkatërrohet një qytetërim !?

Një Orientalist thotë:
– Nëse doni të shkatërroni qytetërimin e një populli janë tre hapa që duhet realizuar :
1 / Rrënimi i familjes
2 / Rrënimi i arsimit.
3 / Rrënimi i modeleve dhe referencave.10525973_793671233988856_5296402568712266051_n

* Për të shkatërruar familjen: duhet zhduket roli (Nënë), bëre të ndihet e turpëruar nga të qenurit edukatore e shtëpisë “Amvise”.
* Mënyra për të shkatërruar arsimin: Përkushtoju (mësuesit), bëre atë të pa rëndësishëm në shoqëri dhe zvogëlo pozitën e tij, kështu që të jetë i përbuzur në mesin e studentëve.
* Mënyra e rënimit të modeleve: Përkushtoju (Dijetarëve) goditi ata me akuza, zvoglo vlerën e tyre, bëri ata objekt të dyshimtë dhe i përçarjeve në shoqëri, derisa mos të dëgjohen dhe mos të jenë model (shembull) për askënd.

-Nëse zhduket (nëna e ndërgjegjshme)
Dhe zhduket (Mësuesi i sinqertë)
Dhe rrënohet (shembulli, modeli dhe referenca),
Atëherë shkatërrohet një popull me shkatërrimin e ideologjisë së tyre.

Previous articleFara e Mbretërve – arab. Habbat el Muluk – Përdorimet mjekësore
Next article• Si ta ndalojme Masturbimin – Këshilla të arta !?