Home Psikologjia Islame Pse genjejne njerezit !?

Pse genjejne njerezit !?

1- Mosfrika nga Allahu.10294451_815969595097903_3449443560783079648_n
2- Përpjekja për të ndryshuar realitetet.
3- Mashtrimi i njerëzve.
4- Tërheqja e vëmendjes së njerëzve me anë të tregimeve dhe njohurive të rreme.
5- Mësimi i gënjeshtrës qysh nga fëmijëria.
6- Llogaritja e saj prej “zgjuarsisë”.

Previous articleFuqia mahnitëse shëruese e maceve !??
Next articleMos u dëshpëro , e as mos ndalo…