Guardianët e moralit, garantuesit e stabilitetit shoqërore ???

0
330

Një homoseksual është pyetur se a do guxoje të merrje pjesë në një parade homoseksualësh në Prishtinë, 

ai është përgjigjur kështu në ”Gazetën Zëri”:


“Nuk kisha guxu asnjëherë me dalë në rrugë, marrë parasysh se këta mjekroshët dalin dhe marrin me vete stupca në rrugë.”

44283_419180974840724_831603234_nMund të dështojë shteti, mund të dështoj një shoqëri, mund të dështoj shkenca, mund të dështoj edhe morali I shumë kujtë por kur është në pyetje Islami, karshi moralit, gjithmonë deri në ditën e kijametit do mbetet gardiani I fundit dhe I hekurt në ruajtjen e moralit.

Madje, shpëtimi dhe shpërblimi varen nga puna e këtyre ftuesve:

“Le të dalë prej jush një grup që të thërrasë për në mirësi, të urdhërojë për vepra të mira e të ndalojë prej veprave të shëmtuara! Këta njerëz do të jenë të shpëtuarit.” ( Kur’an, Al Imran : 104 ).

“Me të vërtetë, njeriu është në humbje, përveç atyre që besojnë dhe bëjnë vepra të mira, i këshillojnë njëri-tjetrit të vërtetën e i këshillojnë njëri-tjetrit durimin…” ( Kur’an, Asr : 2-3 ).

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here