Home Lajme Shaqiri në Octoberfest, larg birrave

Shaqiri në Octoberfest, larg birrave

                                                                                                                                                             shaqocto22

Xherdan Shaqiri ka marrë pjesë në edicionin e tij të dytë në festën tradicionale të Bavarisë, e njohur si “Octoberfest”. Ylli kosovar me pasaportë zvicërane është veshur me veshjen tradicionale të kësaj feste.

Mediat përsëri kanë shkruar “largësinë” e Shaqirit me alkoolin. Shaqiri është provokuar nga lojtarët e tjerë në humor për të konsumuar këtë festë birra, gjë të cilën Shaqiri e ka injoruar.

Previous articleMAFIAT Shi’itë i vjedhin dhe i shesin organet e trupit të sirianëve + video
Next articleDERMATITIS – PEZMATIMI I LEKURES