Erdogan pushton mediat boterore: “Baba” u kthye

0
345

foto

PRITJE MADHËSHTORE PËR KRYEMINISTRIN ERDOGAN NË STAMBOLL (ORA 2 E NATË)Ja si e përshkruan mediat botërore ngjarjen.

Die Welt (GJERMANI)
Baba u kthy …..

Le Soir (Belgjika)
Populli i vërtet deri nxituan në mesnatë për Kryetarin e tyre…

China Online (Kina)
Kryeministri nuk deshti qe njerezit ta presin, por ata askush nuk mundi t’i ndaloj…

Lemonde (Franca)
Sikurse te kish ardh kryetari i gjith botes e jo i turqis…

Dernieres Nouv.
Nuk mbahet ne mend ne historine e botes ket lloj pritje ne oren 2 te mesnates

d’Alsace(Franca)
Njeri tha 50{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058}, sipas neve 70 miljon ishin…

The Sun (Britania e Madhe)
Eshte e panevojshme me dal ne votime, {ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} 60 te votave i more, ulu dhe udheheq, asnjerit zeri nuk i ndegjohet…

Guardian (Britania e Madhe)
Ose GEZIPARKXHINJTE jane dyftyrsha, ose ky njeri fjaldrejt…

Giornale (Itali)
Istanbuli sonte u trondit, secili u ngrit nga krevati dhe morri rrugen per te prit liderin e madh
Japan Times (Japoni)
Iperatorit per 2 or 200 mi luftetar i erdhen…

Pravda(Rusi)
Oh Zot, duhet të ketë qenë diçka si osmane

Ahram (Egjipt)
Nuk eshte dita e gjykimit, por pritja e ardhjes se Erdoganit…

İnterfax (Rusi)
Babes se madh pritje te madhe..

erd1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here