Home ARTIKUJ NË KOHËN E SYFYRIT U SULMUAN …

NË KOHËN E SYFYRIT U SULMUAN …

                                                                                                                                                         1012752_559997394084636_171405719_n

Na u qum n’syfyr, me hangër syfyr, mas pari qajo o kanë, as qi kena ditë që na ka rretheku kërkush, e kena hangër syfyr, e kena pi çaj, e kena nejj, jena ngjitë naltë me ra.. jena ngjitë, kur jena ngjitë, veç i kena mshelë dyrtë, kanë krisë vum-bume vum-bume …”

[Rrëfimi i Nënës Zahide Jashari – Nëna e Adem dhe Hamëz Jashari – Nëna e këtij populli ~ Allahu i mëshiroftë]

970282_495975337153509_1111437355_n

Previous articleShkup: Protestë kundër provokimit të rradhës “Car Dushan”, policia shton masat
Next articleUshtarët kanadez vetvriten pas kthimit nga Afganistani