Home Lajme STAMBOLLI, METROPOLI MË I SIGURT NË BOTË

STAMBOLLI, METROPOLI MË I SIGURT NË BOTË

94ccfb47-1fef-4050-8c4a-dd6dfcc5d897-444x333Sipas mesatares së krimeve Stambolli është qyteti më i sigurt në botë, duke lënë prapa shumë metropole si Nju-Jork,

Stambolli është zgjedhur si metropoli më i sigurt. Kurse statistikat më të këqija flasin për Tokion.

Në krahasimin e mesatares së krimeve Stambolli me 13 milionë banorë është qyteti më i sigurt ndërmjet metropoleve botërorë.

Sipas të dhënave të vlerësuara nga Drejtoria e Sigurisë Publike pranë Drejtorisë Rajonale të Stambollit në listën e metropoleve të botës, ku bëjnë pjesë edhe Tokio, Amsterdam, Meksiko Siti, Nju-Jork Siti, Madridi dhe Berlini, Stambolli me 13 milionë e 255 mijë e 685 banorë renditet në fund të listës me 0,88 vepra penale për çdo 100 mijë banorë.

Previous articleSi ti ndalim rekalmat e pa deshiruara ne Web-faqet e ndryshme?!
Next articleQeveria e Kosovës, njerëzit në Kosovë i bën kafshë !