Home Zgjodhëm për ju. SHEMBULLI I SPROVAVE ME LAPSIN!!

SHEMBULLI I SPROVAVE ME LAPSIN!!

Nëse kalon nëpër periudha të rënda gjatë jetës tënde!
Dhe e humb baraspeshën tënde në jetë!
Dhe nga ajo ankohesh shumë!
Rikujto..
Se lapsi kur gdhendet.. ballafaqohet me dhembje të mëdha brenda kohe!
Mirëpo, pastaj bëhet më i mirë dhe më i bukur!
Kështu janë edhe sprovat dhe belat!
Ato nga ti bëjnë të jesh më i fortë, më energjik, më i mirë dhe më me iman të fortë.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous article100 Shkallet që ka Xheneti
Next articleTHUAJ: “MË MJAFTON MUA ALLAHU, SA MBËSHTETËS I MIRË QË ËSHTË”