Home Lajme Sekreti i Assadit per linjen e furnizimit me naftë: nafta e papërpunuar...

Sekreti i Assadit per linjen e furnizimit me naftë: nafta e papërpunuar e Irakut nga Egjipti

Qeveria e presidentit sirian Bashar al-Asad ka marrë importime substanciale të naftës bruto të Irakut nga një port egjiptian në 9 muajt e fundit, tregojnë dokumentet e transportimit dhe pagesave, pjesë e një tregtie larg syve te radarve që e ka mbajtur ushtarin te vazhdoje edhe perkunder sanksioneve perëndimore.

/zamanalwsl/9aq15h

Previous articleBabadimrat vjedhin një dyqan në Tiranë – VIDEO
Next articleA është e ndaluar për gratë ti pastrojnë meshkujt dhe burrat ti pastrojnë gratë + video