Home Lajme Prifti mbjell kanabis për të mbijetuar

Prifti mbjell kanabis për të mbijetuar

lajme-prifti_ivan_Almakos_301382622Në qytetin Goce Delçev të Bullgarisë, pranë kufirit me Maqedoninë, Ati Ivan ka pranuar se disa priftërinj nga fshatrat, Drenov, Jakov, dhe Kukurahçevo në mesin e tyre edhe vet ai, mbjellin kanabis për të mbijetuar, transmeton Almakos. Portali Novini.bg që jep lajmin shkruan se Ivan Stojanov Ivanov është prift prej dyzet vjetëve.

Ai madje e mban edhe pijetoren e fshatit ku ai shërben si prift. Kështu, prifti Ivan më tej precizon se mbjellja e kanabisit nuk e pengon atë në kryerjen e detyrës si prift. Tani fillon sezonin e mbjelljes i kanabisit, precizon prifti, duke shtuar se ai “nuk është një mbjellës klasik, sepse farat për kanabisin i merr nga ato që mbijnë vetvetiu nga ky dru i llojit narkotik i cili haset shumë në atë rajon.”/Almakos/Besimtari.com/

Previous articleME OSE PA MJEKËR, SI T’IA BËJË TANI Nga: Komandant Hoxha, Prizren)
Next articleMartesa e hershme e Muhamedit alejhiselam me Aishen