Home Lajme Kosova Plisat ndërmorrën aksion kundër Kosovo 2.0

Plisat ndërmorrën aksion kundër Kosovo 2.0

Plisat-edhe-kesaj-radhe-perkrahen-kombetgarenPlisat sot ndermorren nje aksion kunder pederrave ku demoluan sallen e kuqe ku planifikohej te mbahej organizimi .E kaluara dhe kultura jone nuk na lejon qe ne mesin tone te promovohen keto ”kultura” degjeneruese dhe anti-familjare.

Plisat do te nderrmarin aksione ndaj ketyre vetive degjeneruese edhe ne te ardhmen .

Plisat Prishtine

Previous articleAAK “nëndegë” e PDK-së
Next articleShkenctarët e vërtetojn se ekzistojn 7 palë