Home Mëso Islamin Pjese e madhe e gjithë botës në të vërtetë … !!?

Pjese e madhe e gjithë botës në të vërtetë … !!?

Pjese e madhe e gjithë botës në të vërtetë “eshte e mbuluar” !!?10151985_666016440106883_1084703190_n
PO! Toka është e rrethuar nga atmosfera dhe shtresa e ozonit.

Frutat e freskëta kanë levore mbi to.

Shpata mbahet e ruajtur ne nje këllëf.

Ngjyra e stilolapsit do thahej pa kapakun e saj.

Ne kemi vënë kapak të hollë dhe kemi mbuluar me kapak kartoni librat tanë.

Stilolapsi do të hidhej ne mbeturina, sepse do ishte i padobishëm pa kapakun tij.

Molla pa lëvozhgën e saj do kalbej.

Bananes po iu largua lëvorja do ti ndryshojë ngjyra dhe do bëhet e pashijshme.

Gruaja është një lule e bukur të cilën secili dëshiron të marr ,ta këpus.

kështu që ajo duhet ta mbulojnë veten me te bukurin Hiixhab (mbulese)

Subhan’Allah,

Bota ka veshur hixhabin, PO JU ???

Previous articleVAJZA ME TË CILËN KEMI RA NË DASHURI TË GJITHË!!
Next article“Fara e zeze ilaç që shëron çdo sëmundje përveç vdekjes” !?