Home Zgjodhëm për ju. Përdor këtë lutje së bashku me shkaqet tjera që Zoti të dhurojë...

Përdor këtë lutje së bashku me shkaqet tjera që Zoti të dhurojë pasardhës dhe asnjëherë mos i humb shpresat

Zgjidhja profetike “Zekerija”

Një i moshuar dhe gruaja e tij ishte sterile. Dukej se ishte e mbyllur çdo gjë, por çelësi i tij ishte:

“Zoti im, mos më lë të vetmuar se Ti je më i miri trashëgues…” (Enbija: 89)
Dhe Zoti e furnizoi me Jahjanë.

Rabbi le tedherni ferden ve ente hajrul werithin.

Përdor këtë lutje së bashku me shkaqet tjera që Zoti të dhurojë pasardhës dhe asnjëherë mos i humb shpresat.

Përktheu: Qendra Kur’anore

Previous articleRuaje devenë nga syri i atij njeriu!
Next articleA e dini se për çfarë shërben kjo pjesë në pasqyrën e brendshme të veturës?