Home Zgjodhëm për ju. Dëshiron apo jo? nëse po lexo

Dëshiron apo jo? nëse po lexo

Ekuacion:
Dëshiron shëndet – agjëro!
Dëshiron fytyrë të ndriçuar – fal namaz nate!
Dëshiron qetësi shpirtërore – lexo Kur’an!
Dëshiron lumturi – fal namazet e obliguara në kohët e tyre!
Dëshiron të dalësh nga problemet – kërko falje mëkatesh!
Dëshiron largim të brengave – lutu shumë!
Dëshiron të largosh vështirësitë – thuaj: ‘La have ve la kuvete il-la bil-Lah!’
Dëshiron bereqet (mirësi) – dërgo sa më shumë salavate për Muhammedin [alejhis salatu ves selam]
Dëshiron të respektohesh ndër njerëz – respektoji ata!
Dëshiron të mira për vete – mendoji ato për të tjerët!

 

Previous articleKUR KE MENDIM TË MIRË PËR ZOTIN
Next articleSI SILLEJ I DËRGUARI I ALLAHUT, LAVDIA DHE PAQJA E ALLAHUT QOFSHIN MBI TË, ME GRATË E VETA