PARLAMENTI GJERMAN VOTON LEJIMIN E SYNETIT

0
359

7c38ac6a-d79f-45b4-84cb-6b040d05b5df-444x333Në votimin e bërë në Parlamenti Federal Gjerman, bërja e synetit është miratuar me votimin e 434 deputetëve të partive të ndryshme, lajm ky që ka gëzuar turqit që jetojnë në Gjermani.

Në votimin e bërë në Parlamenti Federal Gjerman, bërja e synetit është miratuar me votimin e 434 deputetëve të partive të ndryshme, lajm ky që ka gëzuar turqit që jetojnë në Gjermani.

Ministri i Drejtësisë Sabine Schnarrenberger bëri deklaratën e pritur pozitivisht nga myslimanët dhe çifutët e këtij vendi se “Me rregullimin e ri ligjor, çifutët dhe myslimanët do të vazhdojnë të bëjnë synet fëmijët e tyre”.

Projektligji parashikon bërjen e synetit me marrjen e lejes nga prindërit pas informimin për komplikacionet e mundshme që mund të hasen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here